Вашите звезди могат да ви помогнат да изберете най-подходящата кола

...
Вашите звезди могат да ви помогнат да изберете най-подходящата кола
Коментари Харесай

Каква кола подхожда на всяка зодия?

Вашите звезди могат да ви оказват помощ да изберете най-подходящата кола за вашата персона. Астрологията играе основна роля за установяване на вашите усети и желания. И по този начин може да помогне при установяване на усета за вашите четири колела. Почти всички са захласнати от колите. Колата се трансформира в основна част от ежедневния ни живот. Колата, която пасва на зодията ви, е нещо, което ви кара да се чувствате удобно със своите трептения, незабавно щом я погледнете.
ОВЕН

Овните са фенове на лукса и комфорта. Колата им би трябвало да е смела и бърза. Това може да им помогне да се приключат и да изпитат съвършени дрифтове по пътя. Вероятно Овенът ще избере да е уединен водач всякога, когато се почувства отчаян.
Колите, които им подхождат най-добре, са - Mini Cooper, Hummer, Maruti Suzuki Baleno RS.
ТЕЛЕЦ
Телецът е удобен и съдбоносен. Те знаят по какъв начин да балансират лукса и комфорта. Идеалният автомобил за тях ще бъде здрав и прелъстителен. Телецът е добър в разграничаването от хората. Така че, автомобил с добра височина ще дава отговор най-добре на тяхната персона.
Колите, които им подхождат най-добре, са Land Rover, Range Rover, Volkswagen GT.
БЛИЗНАЦИ

Близнаците са обществени пеперуди. Те са от вида хора, на които всеки може да разчита. Свободата е доста значима за тях. Следователно колелата им би трябвало да са надеждни и добре да се движат всякога.
Колите, които им подхождат най-добре, са - SUV на Mercedes, Jaguar XJ, BMW, Volvo, Maruti Suzuki.
РАК
Най-забележимата линия на Раците е, че те са доста прочувствени. Не единствено хората, само че и те се привързват прочувствено към своите материалистични притежания. Следователно изборът им на автомобил е нещо, за което си коства да инвестирате страсти. Автомобилът би трябвало да има изключителни характерности и да бъде благонадежден.
Колите, които им подхождат най-добре са - Mustang, Audi A4, Nissan Kicks.
ЛЪВ
Лъвовете желаят животът им да бъде първокласен и прелъстителен. Те обичат да парадират с неща, които имат измежду приятелите си. Лъвовете могат да бъдат малко трагични и с колелата си. А колата, която би трябвало да имат, би трябвало да ги кара да се гордеят всякога, когато я карат.
Колите, които им подхождат най-добре, са - Porsche, Hyundai Elantra, Jaguar, Skoda Octavia.
ДЕВА
Девата се нуждае от кола, която е спретната и зашеметяваща. Цветът на колата им би трябвало да добавя личността им, като спретнато бяло и черно. Характеристиките на колата им би трябвало да се отличават от останалите. Те желаят колата им да е елегантна и здрава.
Автомобилите, които им подхождат най-добре са - Mercedes-Benz SLC, Honda Hybrid, Toyota Camry.
ВЕЗНИ
Везните знаят къде да похарчат парите си. За разлика от другите, привлекателната кола не е всичко за тях. Те желаят колата им да си коства парите. Характеристиките на колата им би трябвало да дават отговор на техните потребности. Те в никакъв случай няма да харчат за транспортно средство, единствено с цел да го покажат. Везните се навеждат към практическия аспект на нещото.
Автомобили, които им подхождат най-добре са - Volkswagen Jetta GLI, Toyota Innova, Hyundai Verna, Honda Mobilio.
СКОРПИОН
Скорпионите също като смелото си мислене желаят да се заобиколят с атлетични и мускулести коли. Те обожават колите, които елементарно могат да се съчетаят с елегантната им персона. Трябва да е бързо и завършения. И в това време би трябвало да е безвредно.
Колите, които им подхождат най-добре, са Hummer H2, те биха харесали всички типове джипове, Honda CBR 250.
СТРЕЛЕЦ
Всички знаем, че Стрелецът е просто захласнат от спорт и завършения. Те могат да отидат на вълнуващо пътешестване когато и да е на годината. Повечето от приключенията им са непланирани. Но все пак те постоянно знаят по какъв начин да създадат нещата комфортни за тях. Така че, в този случай най-хубавото нещо, което би подхождало, е SUV.
Автомобили, които им подхождат най-добре са - Jeep Compass; Ford Explorer, Range Rover, Royal Enfield Himalayan.
КОЗИРОГ

Козирозите са работливи и обръщат внимание на детайлите. Те някак си желаят упоритата им работа да се отрази в избора на автомобил, който вършат. Следователно колата, която желаят, би трябвало да кореспондира добре с приходите им.
Колите, които им подхождат най-добре, са Rolls Royce, Mercedes S class и всички изискани седани.
 Колите на Гугъл стартират нова обиколка на България Колите на Гугъл стартират нова обиколка на България
Автомобилите на Гугъл Street View се завръщат по пътищата на България от петък, 26 март. През идващите месеци те ще посетят редица година..
ВОДОЛЕЙ
Водолей е новаторски и обаятелен. Те имат вяра в независимостта и свободата. Силното им възприятие за характерност може да се види в избора на автомобила им. С това те желаят колата им да ги утешава с приложимост и устойчивост.
Колите, които им подхождат най-добре, са - Hyundai I 20, Ford Figo, Toyota Prius.
РИБИ
Рибите желаят всичко да е идеално като химеричен свят. Те са мечтателни и желаят нещо, което да притегли вниманието им всякога, когато го кара. Без подозрение те желаят колата им да е от най-класния изтънчен материал. Също по този начин, придържайки се към цветове като жълто, аленото ще зарадва настроението им.
Колите, които им подхождат най-добре, са - Audi TT Coupe, Honda City, Hyundai Verna, Volkswagen Beetle.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР