Вашингтон възнамерява да продължи да обвинява и осъжда Москва за

...
Вашингтон възнамерява да продължи да обвинява и осъжда Москва за
Коментари Харесай

Песков: САЩ смятат да продължат да обвиняват Руската федерация за всичко и да не забелязват престъпленията на Украйна

Вашингтон има намерение да продължи да упреква и осъжда Москва за всичко, игнорирайки закононарушенията на киевския режим. Това заяви във вторник пред публицисти прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

„ Съединените щати имат намерение да продължат да упрекват, да осъждат Русия, само че по никакъв метод да не виждат закононарушенията на киевския режим, да се абстрахират от това, което киевският режим прави, изцяло да пренебрегват това, което киевският режим прави в тези територии, които към този момент са станали част от Русия “, добави още Песков.

„ Доставката на съвременни системи за противовъздушна защита от Съединени американски щати на Киев няма да промени задачите на Руската федерация, само че ще направи спора по-болезнен за Украйна.  Вчера дружно с вас научихме за такива планове. Да, това ще направи спора по-дълъг и по-болезнен за украинската страна, само че това няма да промени нашите цели и крайния резултат “, сподели представителят на Кремъл.

„ Де факто Съединени американски щати към този момент се намесиха в този спор в Украйна. Де факто Съединени американски щати към този момент са затънали в този спор “, съобщи Песков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР