Вашингтон - Върховният съд е готов да изслуша аргументи във

...
Вашингтон - Върховният съд е готов да изслуша аргументи във
Коментари Харесай

Върховният съд ще изслуша голямо дело, което може да промени данъчния кодекс и да обрече предложенията за данък върху богатството

Вашингтон - Върховният съд е подготвен да изслуша причини във вторник в следено от близко дело, което някои предизвестяват, че може да има съществени последствия за Съединени американски щати данъчна система и провалят предложенията на някои демократи за основаване на налог върху благосъстоянието.

Спорът пред съдиите, прочут като Мур против Съединените щати, датира от 2006 година Тази година Чарлз и Катлийн Мур направиха инвестиция да помогне за стартирането на основаната в Индия компания, KisanKraft Machine Tools, която дава на фермерите в Индия принадлежности и съоръжение. Двойката влага $40 000 в подмяна на 13% от акциите на компанията.

Приходите на KisanKraft нарастват всяка година от основаването й и компанията реинвестира приходите си, с цел да разшири бизнеса, вместо да разпределя дивиденти на акционерите.

досиета до Върховния съд. Но през 2018 година двойката научи, че би трябвало да заплаща налози върху своя дял от реинвестираните облаги на KisanKraft през целия живот според „ наложителния налог за реп...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР