Вашингтон Уизардс може и да не се намира в най-доброто

...
Вашингтон Уизардс може и да не се намира в най-доброто
Коментари Харесай

Брадли Бийл направи нещо, което дори Въздушния не е постигал в кариерата си

Вашингтон Уизардс може и да не се намира в най-хубавото си положение от началото на сезона, само че най-малко звездата на отбора Брадли Бийл не стопира да господства над противниците си. 27-годишният гард продължава да се показва на необикновено равнище и нощес даже съумя да подмине именития Майкъл Джордан.

Bradley Beal has 17-straight games with 25+ points

That’s the most to start a season since Michael Jordan in 1988-89.
— SportsCenter (@SportsCenter)
Бийл вкарва най-малко по 25 точки във всичките си 17 мача през актуалната акция, като по този метод изпревари Въздушния и се трансформира в играча с най-дългата такава серия за старт на сезона в последните 50 години. Великият гард на Чикаго Булс записва 16 следващи откриващи дуела с най-малко 25 точки през сезон 1988/89, само че 33 години по-късно най-накрая някой съумя да усъвършенства достижението му.

Бийл води НБА по точки приблизително на мач със своите 34.8 при 48% пукотевица от полето и 35% от тройката. Отборът му обаче е на предпоследната позиция в Източната конференция с актив от 5 победи и 13 загуби. Въпреки това Бийл остава правилен на " вълшебниците " и за момента не желаеда бъде изпратен в различен тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР