ВАШИНГТОН (Ройтерс) - Невада обвини шестима фалшиви избиратели републиканци във

...
ВАШИНГТОН (Ройтерс) - Невада обвини шестима фалшиви избиратели републиканци във
Коментари Харесай

Фалшивите избиратели на Тръмп се огъват в Уисконсин, получават обвинения в Невада

ВАШИНГТОН (Ройтерс) - Невада упрекна шестима подправени гласоподаватели републиканци във връзка със скица за анулация на изборната загуба на Доналд Тръмп през 2020 година от президента Джо Байдън, до момента в който 10 подправени гласоподаватели доближиха правно съглашение в Уисконсин, което удостовери успеха на демократа.

ЗАЩО Е ВАЖНО

Действията от сряда белязаха най-новите правни развития в проект за 2020 година за увещание на следените от републиканците законодателни органи в щатите на бойното поле на изборите да посочват личните си гласоподаватели, които са другарски настроени към Тръмп.

Обвиненията трансфораха Невада в третия щат след Мичиган и Джорджия, повдигнал обвинявания против републиканците, които са служили като подправени гласоподаватели през 2020 година В гражданското дело на Уисконсин гласоподавателите републиканци признаха напъните да се анулират изборните резултати и призна успеха на Байдън за законна.

На президентските избори в Съединени американски щати гласоподавателите не избират непосредствено кой да отиде в Белия до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР