ВАШИНГТОН (Ройтерс) - Доналд Тръмп, който навлече критики като президент

...
ВАШИНГТОН (Ройтерс) - Доналд Тръмп, който навлече критики като президент
Коментари Харесай

Тръмп наруши мълчанието за Навални, не хвърли вина върху Путин

ВАШИНГТОН (Ройтерс) - Доналд Тръмп, който навлече рецензии като президент на Съединени американски щати за възхвалата си на съветския водач Владимир Путин, направи първия си обществен коментар за гибелта на руснака опозиционният водач Алексей Навални в понеделник в загадъчна обява в обществените медии, която не упреква.

„ Внезапната гибел на Алексей Навални ме кара да съзнавам от ден на ден и повече какво се случва в нашата страна “, написа Тръмп в обява в обществените медии, която наподобява свързва гибелта със личните политически проблеми на Тръмп.

„ Това е мудна, постоянна градация, с КРИВИ, радикални леви политици, прокурори и съдии, които ни водят по пътя към заличаването. Отворените граници, манипулираните избори и извънредно несправедливите решения в правосъдната зала РАЗРУШАВАТ АМЕРИКА. НИЕ съдебномедицинска експертиза НАЦИЯ В УПАД, ПРОВАЛЯЩА НАЦИЯ! MAGA2024 "

Президентът Джо Байдън в петък непосредствено упрекна Путин за гибелта в наказателна колония на север от Арктическия кръг, както направи главният републикански...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР