Вашингтон. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Вашингтон. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов разговаря с председателя на Албанската републиканска партия Фатмир Медиу

Вашингтон. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с Фатмир Медиу от Албания. Двамата разговаряха в границите на 10-тата Интерпарламентарна конференция по въпросите на сигурността във Вашингтон. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
На ръководителя на Албанската републиканска партия, който е и някогашен министър на защитата (2005 - 2008) и министър на околната среда (2009 - 2013), бяха показани целите на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз в частта на парламентарното измерение на председателството.
Двете страни се сплотиха към мнението, че страните от Западните Балкани са значим приоритет освен за българското председателство, а и за световната вероятност пред Европа. „ Именно в тази връзка би трябвало да се организират оптимален брой начинания - стопански, обществени, духовни, които да работят за единението на всички нации от района и обединена Европа “, безапелационни бяха Цветанов и Медиу.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР