ВАШИНГТОН - Полицията на окръг Колумбия съобщи, че бивш учител,

...
ВАШИНГТОН - Полицията на окръг Колумбия съобщи, че бивш учител,
Коментари Харесай

Бивш учител, обвинен в сексуално насилие над ученик, арестуван в BWI, докато се опитвал да напусне страната

ВАШИНГТОН - Полицията на окръг Колумбия заяви, че някогашен преподавател, упрекнат в полово принуждение над възпитаник, е бил задържан на интернационалното летище в Балтимор във Вашингтон като той се е опитал да напусне страната.

Според MPD малтретирането е осъществено сред 1 януари 2014 година и 31 май 2014 година, когато жертвата е била на възраст под 18 години. Според полицейски отчет, жертвата споделила на полицията, че са взели участие в голям брой полови актове и са били „ в забележителна връзка “ с 56-годишния преподавател Марк Антъни Уилямс от Феърфакс, Вирджиния.

Жертвата заяви за насилието на 16 октомври, 2018 година, само че когато полицията стартира да проверява, те научиха, че Уилямс се е преместил от страната.

На 16 ноември MPD получи сигнал, че Уилямс се е върнал в окръга и на идващия ден Върховният съд на окръг Колумбия издаде заповед за арест на обвинения.

Уилямс беше арестуван единствено дни по-късно, на 19 ноември, до момента в който се опитваше да се качи на полет от страната на BWI.

Той е упрекнат в полово принуждение първа степен над възпитаник от междинното обучение и чака да бъде екстрадиран от Мериленд в окръг Колумбия.

Всеки, който има спомагателна информация, се моли да се обади на полицията на 202-727- 9099.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР