ВАШИНГТОН, окръг Колумбия – Законодателите от двете страни на пътеката

...
ВАШИНГТОН, окръг Колумбия – Законодателите от двете страни на пътеката
Коментари Харесай

„Трябва да ги овладеем“: Законодателите се противопоставят на изпълнителните директори на социалните медии, но има ли някаква регулация?

ВАШИНГТОН, окръг Колумбия – Законодателите от двете страни на пътеката се съгласиха, че Big Tech Изпълнителните шефове не са създали задоволително, с цел да защитят децата, употребяващи обществените медии, и че платформите би трябвало да бъдат овладени, с цел да предпазят децата от индоктриниране и употреба.

„ Техническите изпълнителни шефове изцяло и изцяло се провалиха да работят съответно, с цел да защитят децата онлайн и това е повода да изгубят доверие “, сподели сенатор Ричард Блументал пред Fox News. „ Те изцяло пропиляха доверието си. “

 

„ Всички са съгласни, републиканци и демократи, че би трябвало да продължим напред с правила и защитни ограничения за децата, които са в закона, а не разчитат върху тях, с цел да създадат вярното нещо “, сподели демократът от Кънектикът.

Главните изпълнителни шефове на TikTok, X, Meta, Snap и Discord свидетелстваха пред правосъдната комисия на Сената в сряда по време на чуване, разглеждащо каква отг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР