Вашингтон, окръг Колумбия – Президентът на Съединените щати Джо Байдън

...
Вашингтон, окръг Колумбия – Президентът на Съединените щати Джо Байдън
Коментари Харесай

„Състоянието на Съюза е геноцид“: Протестиращите в Газа оспорват речта на Байдън

Вашингтон, окръг Колумбия – Президентът на Съединените щати Джо Байдън може да се е подготвял да приказва пред Конгреса, само че протестиращите се събраха пред Капитолийът на Съединени американски щати имаше лично обръщение: „ Спрете финансирането на Израел “ и „ Пълно преустановяване на огъня в този момент “.

Около 150 протестиращи се събраха на авеню Пенсилвания – основният път, който свързва Белия дом със седалището на законодателния орган на Съединени американски щати във Вашингтон, окръг Колумбия – преди годишното послание в четвъртък.

Организаторите споделиха, че желаят да блокират пътя на Байдън или най-малко да го накарат да откри различен маршрут, до момента в който пътуваше към локалната тирада в 21:00 (00:00 GMT петък). Пет месеца след началото на войната в Газа те споделиха, че е нужен по-голям напън от всеки път, с повече от 30 000 мъртви палестинци и близо два милиона, изправени пред филантропична злополука.

„ Докато президентът Байдън се готви да изнесе тирада за положението на Съюза, ние сме тук, с цел да кажем, завършек на геноцида...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР