Вашингтон, окръг Колумбия – Камарата на представителите на САЩ одобри

...
Вашингтон, окръг Колумбия – Камарата на представителите на САЩ одобри
Коментари Харесай

„Морален провал“: Камарата на представителите на САЩ одобри законопроект, който забранява финансирането на UNRWA

Вашингтон, окръг Колумбия – Камарата на представителите на Съединени американски щати утвърди законопроект за финансиране на стойност 1,2 трилиона $, който не разрешава финансирането на Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне и работа на палестинските бежанци (UNRWA) на фона на филантропичната злополука в Газа.

Мярката, която беше призната с 286 против 134 гласа в петък, ще поддържа цялостното действие на държавното управление преди крайния период за отчасти прекъсване.

Предложеният закон в този момент отива в Сената, който би трябвало да го одобри до среднощ в петък, когато няколко държавни организации ще стартират да изчерпват парите си. Президентът Джо Байдън даде обещание да подпише законопроекта неотложно, в случай че следената от демократите горна камара на Конгреса одобри законодателството, както се чака.

Мярката срещна опозиция от десетки крайнодесни републиканци, които твърдяха, че тя не лимитира задоволително държавните разноски. След гласуването представителят Марджъри Тейлър Грийн показа предлож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР