ВАШИНГТОН/НЮ ЙОРК (Ройтерс) - Съюзникът на Тръмп Руди Джулиани подаде

...
ВАШИНГТОН/НЮ ЙОРК (Ройтерс) - Съюзникът на Тръмп Руди Джулиани подаде
Коментари Харесай

Джулиани иска банкрут след присъда за 148 милиона долара по дело за клевета

ВАШИНГТОН/НЮ ЙОРК (Ройтерс) - Съюзникът на Тръмп Руди Джулиани подаде молба за фалит в четвъртък, дни откакто правосъдните заседатели взеха решение, че би трябвало да заплати над 148 милиона $ обезщетение на двама някогашни изборни служащи в Джорджия, които той оклевети, като ги упрекна подправено, че са помогнали за подправянето на изборите през 2020 година

Джулиани, който оказа помощ на някогашния републикански президент Доналд Тръмп да издигне подправените си изказвания за откраднати избори през 2020 година, подаде петицията в Съдът по несъстоятелността на Съединени американски щати за Южния окръг на Ню Йорк, демонстрират правосъдните документи.

В документите Джулиани сподели, че има сред $100 милиона и $500 милиона отговорности и $1 милион до $10 милиона в активи.

Джулиани сподели, че дължи 148 милиона $ на Руби Фрийман и Уондреа Мос, двамата някогашни чиновници на изборите в Джорджия.

В документите също по този начин е посочен синът на президента Джо Байдън, Хънтър Байдън, като заемодател, без да се прецизира сумата, коя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР