Вашингтон няма да повиши митата за китайски стоки от първи

...
Вашингтон няма да повиши митата за китайски стоки от първи
Коментари Харесай

Примирие: Без допълнителни мита между САЩ и Китай в следващите 3 месеца

Вашингтон няма да увеличи митата за китайски артикули от първи януари, както беше оповестено по-рано. Китай иСАЩ се договориха за помирение в комерсиалния си спор по време на работна вечеря в Буенос Айрес в края на срещата на Г-20. Президентите Доналд Тръмп и Си Дзинпин се договориха за 90 дни да реализират структурни промени в комерсиалните си връзки.

 © Българска телеграфна агенция
За задачата, Белият дом няма да усили митата за китайски артикули за 200 милиарда $ от 10 на 25% след първи януари Мярката обаче ще бъде приложена, в случай че след три месеца се окаже, че договарянията са несполучливи.

Китай се съгласи да купува разнообразни американски артикули, с цел да понижи несъответствието, като стартира неотложно със земеделските артикули. Предстоят диалози за интелектуалната благосъстоятелност и прехвърлянето на технологии.
 Съединени американски щати и Китай се договориха да спрат налагането на спомагателни мита за 3 месеца Съединени американски щати и Китай се договориха да спрат налагането на спомагателни мита за 3 месеца
Руският президент изрази страдание, че диалозите с американския водач не се състояха в Буенос Айрес. По думите на Владимир Путин, времето за среща м...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР