Вашингтон Нешънълс постави клубен рекорд за най-голям обрат в 9-ия

...
Вашингтон Нешънълс постави клубен рекорд за най-голям обрат в 9-ия
Коментари Харесай

Вашингтон шокира НЙ Метс с абсурден обрат в 9-ия

Вашингтон Нешънълс сложи клубен връх за максимален поврат в 9-ия ининг на мач от МЛБ. Тази нощ столичани повалиха гостуващия Ню Йорк Метс с 11:10, откакто изоставаха с цели 6 точки при започване на последното си нахлуване. Това е най-голямата преодолявана разлика във заключителен ининг в историята на клуба, учреден през 1969 година като Монреал Експос и изместен през 2005 година от Канада в Съединени американски щати.

По средата на 9-ия резултатът беше 10:4 в интерес на " жителите ", които преди малко бяха отбелязали 5 точки в отварянето на частта. В затварянето обаче трима риливъри на нюйоркчани – Пол Суълд, Луис Авилан и Едуин Диас, съумяха да създадат единствено един навън, като в същото време разрешиха на домакините да осъществят неуместния поврат.



Трей Търнър вкара първата точка с двоен шлагер и след това означи за 6:10 при RBI-сингъл на Антъни Рендон. Малко по-късно пинч-хитърът Райън Зимърман изстреля двоен шлагер при цялостни бази и прибра двама за 8:10. А с двама рънери на база Кърт Сузуки изпрати топката на Диас в трибуните зад левия аутфилд на ст. " Нешънълс Парк " за троен хоумрън с цената на победа.

" Това изглеждаше като някакъв неприятен сън. Не знам. Това мъчно се случва даже в детската лига. А да го направиш в 9-ия ининг против питчери, които хвърлят с 99 мили/ч... Просто нямам думи ", показа аутфилдерът на Метс Брандън Нимо. Мениджърът на отбора Мики Калауей беше още по-лаконичен: " Имахме шест точки задатък. Питчерите от Мейджър лийг би трябвало да могат да го задържат. "



Естествено, на противоположния полюс бяха играчите на Нешънълс, за които успеха беше 20-а в последните 26 мача. " Това просто е една луда година – заключи ветеранът Зимърман. – Това е единственият метод да обобщя протичащото се. За мен, за тима, за всички. Днес просто беше следващият акцент в тази невероятна история. "

Вашингтон (78-59) продължава да е втори в Източната дивизия на Националната лига, на шест мача и половина зад водача Атланта Брейвс (86-54). Отборът обаче е отпред в класирането за двете " уайлд кард " и е съвсем сигурен участник в плейофите. За Ню Йорк (70-68) пък възможностите се топят все по-бързо, откакто отборът към този момент изостава на пет мача от втората позиция за спомагателните квоти в елиминациите.



Вашингтон Нешънълс - Ню Йорк Метс 11:10
ст. " Нешънълс Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
НЙ МЕТС
0
0
0
4
0
0
0
1
5
10
11
0
ВАШИНГТОН
1
0
0
0
0
1
0
2
7
11
15
1

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 3 СЕПТЕМВРИ:

Американска лига

Тампа Бей Рейс - Балтимор Ориолс 2:4 *
Тампа Бей Рейс - Балтимор Ориолс 2:0 *
Ню Йорк Янкис - Тексас Рейнджърс 10:1
Кливланд Индиънс - Чикаго Уайт Сокс 5:6
Бостън Ред Сокс - Минесота Туинс 5:6
Канзас Сити Роялс - Детройт Тайгърс 6:5
Оукланд Атлетикс - Лос Анджелис Ейнджълс 7:5

Национална лига

Синсинати Редс - Филаделфия Филис 2:6
Питсбърг Пайрътс - Маями Марлинс 4:5 (10 ининга)
Сейнт Луис Кардиналс - Сан Франциско Джайънтс 1:0
Аризона Дайъмъндбекс - Сан Диего Падрес 2:1
Лос Анджелис Доджърс - Колорадо Рокис 5:3

Интерлига

Атланта Брейвс - Торонто Блу Джейс 7:2
Милуоки Бруърс - Хюстън Астрос 4:2
Чикаго Къбс - Сиатъл Маринърс 6:1

---
* Дабълхедър

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР