Вашингтон изпраща в Украйна оръжия на стойност милиарди долари, като

...
Вашингтон изпраща в Украйна оръжия на стойност милиарди долари, като
Коментари Харесай

САЩ ограничава разузнавателна информация за Киев за руски генерали и цели извън Украйна

" Вашингтон изпраща в Украйна оръжия на стойност милиарди долари, като обществено изброява тези колета до броя на патроните. Но Съединени американски щати са доста по-внимателни, когато разказват различен забележителен принос за триумфа на Украйна на бойното поле - разузнаването на съветската войска, “, отбелязва изданието.

Служители на Съединени американски щати и Украйна обявиха пред изданието при изискване за анонимност, че информация за местоположението и придвижването на съветските войски идва в Украйна в действително време. За да избегне ескалацията на напрежението сред Вашингтон и Москва, американската администрация създаде насоки за шерване на разследваща информация.

Първо, съгласно документа Съединени американски щати не могат да дават подробна информация, която „ би помогнала да отнеме живота “ на високопоставени съветски офицери. Това важи и за началника на Генералния щаб на Руската федерация Валерий Герасимов и министъра на защитата Сергей Шойгу, оповестиха източници на вестника.

В същото време, както написа вестникът, възбраната не се отнася за данни за съветски офицери, намиращи се на територията на Украйна. В същото време почитан чиновник на Пентагона сподели, че Вашингтон към момента скрито е решил да не дава на Киев информация за местонахождението на генералите.

Втората категория се отнася до всяка информация, която ще помогне на Украйна да нападна съветски цели отвън украинските граници, споделиха източниците. Според източници на WP възбраната е въведена частично и " Съединени американски щати да не станат участник в офанзивите, които Украйна може да извърши на територията на Русия ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР