Вашингтон финализира сделка за наемане на Дани Спринкъл от Юта

...
Вашингтон финализира сделка за наемане на Дани Спринкъл от Юта
Коментари Харесай

Вашингтон финализира сделка за наемане на Дани Спринкъл като нов старши треньор, казва източник на AP

Вашингтон завърши договорка за наемане на Дани Спринкъл от Юта Стейт като идващ мъжки треньор по баскетбол, сподели човек, осведомен със договорката, пред Асошиейтед прес в понеделник.

Човекът е приказвал при изискване за анонимност, защото учебното заведение не е оповестило наемането. Field of 68 и The Seattle Times първи оповестиха за предстоящото наемане.

Huskies се надяват триумфът на Sprinkle в по-малките учебни заведения и родословието на университета може да съживи програмата, защото тя се реалокира в Голямата десетка от идващия сезон. Очакваното му наемане идва ден откакто Юта Стейт беше отстранен от шампионата на NCAA със загуба във втория кръг от Пърдю.

Спринкъл прекара единствено един сезон в Юта Стейт, само че това беше извънредно сполучлива година. Aggies завоюваха купата от постоянния сезон на Mountain West, откакто бяха определени да завършат девети в предсезонната анкета. Юта Стейт доближи до полуфиналите на шампионата Маунтин Уест и завоюва първата си игра в шампионата на NCAA от 2001 година, когато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР