Вашингтон - Бившият президент Доналд Тръмп в понеделник отказа да

...
Вашингтон - Бившият президент Доналд Тръмп в понеделник отказа да
Коментари Харесай

Доналд Тръмп казва, че абортите трябва да бъдат оставени на щатите, заобикаляйки призивите за подкрепа на федералните ограничения

Вашингтон - Бившият президент Доналд Тръмп в понеделник отхвърли да поддържа федерална възбрана на абортите, като сподели, че въпросът би трябвало да бъде оставен на щатите макар поощрение от групи срещу абортите, че той би трябвало да поддържа национално ограничаване.

Бившият президент изпраща смесени сигнали по въпроса в продължение на месеци, като флиртува с поддръжката за по-широка възбрана на абортите на фона на напън както от републиканци, по този начин и от демократи. Докато някои в партията му ясно показаха поддръжката си за федералните ограничавания, Тръмп неведнъж вдигаше паника за проблемите, които казусът сътвори за републиканците в урните, като в същото време приписваше заслугата за решението на Върховния съд, което анулира конституционното право на аборт.

Президентът Байдън и демократите в това време се пробваха да трансфорат правата на абортите в един от определящите въпроси на изборите.

Републиканската партия се стреми да се ориентира след решението на Върховния съд на Ал...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР