Вашингтон би могъл да повлияе на Киев, като го направи

...
Вашингтон би могъл да повлияе на Киев, като го направи
Коментари Харесай

Песков: Вашингтон при желание може да повлияе на Киев и да го направи по-сговорчив

Вашингтон би могъл да повлияе на Киев, като го направи по-сговорчив, както и да се вслушва в опасенията на Русия, за това просто би трябвало да деянията предпочитание. Това мнение изрази пред публицисти в четвъртък прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

" При предпочитание Вашингтон може да повлияе на Киев във връзка с по-голяма примирителност. При предпочитание Вашингтон може да вземе поради опасенията на нашата страна. При предпочитание Вашингтон може да се откаже от милитаристични проекти за Украйна, напомпвайки Украйна с оръжия и така нататък ", сподели представителят на Кремъл, като акцентира, че това е единственото, което може да се твърди с безспорна сигурност.

„ Трудно е въобще да си представим обществени договаряния. Няма обществени договаряния. Особено обществени договаряния в тази област. Но едно е ясно: украинската страна не желае никакви договаряния, специфичната военна интервенция продължава, нейните цели би трябвало да бъдат реализирани “, сподели още Песков.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР