ВАШИНГТОН (АП) - Специалният прокурор Робърт Хър благодари на президента

...
ВАШИНГТОН (АП) - Специалният прокурор Робърт Хър благодари на президента
Коментари Харесай

Стенограмата на Hur разкрива дълбоките и светски моменти на президентството на Байдън

ВАШИНГТОН (АП) - Специалният прокурор Робърт Хър благодари на президента за отделеното време. Той разбра, сподели Хър, че има доста неща, които се случват, които изискват вниманието на Джо Байдън.

„ Може да бъдем прекратени от едно “, сподели Байдън, обяснявайки, че преди малко е приключил телефона с израелския министър председател Бенямин Нетаняху. Беше 8 октомври 2023 година, денят след нападението против Израел от Хамас, и президентът се справяше с огромна многозадачна задача, пробвайки се да предотврати по-широк спор в Близкия изток, като в същото време се грижи за личните си ползи в миг на евентуална правна опасност.

Все отново Байдън сподели на прокурорите, че се надява да съумеят да преминат през изявлението. И Hur даде на президента да разбере, че го правят оценка.

Техният продан беше в дубликат, оповестен във вторник от пет часа изявленията на Байдън с федерални прокурори, които проверяваха работата му с класифицирани документи и заключиха, че няма задоволително доказателства за обвиняване го с в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР