ВАШИНГТОН (AP) - Адам Годет се завръща в НХЛ, след

...
ВАШИНГТОН (AP) - Адам Годет се завръща в НХЛ, след
Коментари Харесай

Някога най-добрият потенциален играч, Адам Годет се завръща в НХЛ -- този път със сините

ВАШИНГТОН (AP) - Адам Годет се завръща в НХЛ, откакто прекара повече от година и половина в малолетните. Той е решен да зачете най-новия си късмет.

Годет в четвъртък вечер би трябвало да изиграе първия си мач в лигата от април 2022 година, подготвяйки се за Сейнт Луис Блус във Вашингтон Кепитълс. Някога най-хубава вероятност, 27-годишният състезател, който е в петата си организация, има вяра, че е доста по-добър повсеместен състезател, в сравнение с беше преди на това равнище.

„ Аз съм изцяло друг състезател от Бях тогава и съм разчувствуван да покажа това, ” сподели Gaudette след утринния скейт на Blues. „ Най-важното нещо, върху което се концентрирах, е моята двупосочна игра. Бях в действителност концентриран върху моите елементи и правенето на нещата, и по този метод това води до засегнатост. Знам, че ще получа възможностите си и имам увереността да вкарам шайбата в мрежата. ”

Gaudette направи това по-добре от всеки различен в Американската хокейна лига този сезон, водейки всички играчи с 24 гола и заемайки трето място...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР