ВАШИНГТОН (АП) — Вече борейки се да задържи бара си

...
ВАШИНГТОН (АП) — Вече борейки се да задържи бара си
Коментари Харесай

Два крехки квартала на окръг Колумбия висят на косъм, докато Wizards and Capitals обмислят да напуснат града

ВАШИНГТОН (АП) — Вече борейки се да задържи бара си в Чайнатаун, Юсеф Телауи почувства идна крах, когато научи, че притежателят от Washington's Capitals and Wizards искаше да реалокира тимовете от квартала и да ги насочи към Северна Вирджиния.

Напускането на тимовете от вкъщи им в Capital One Arena, сподели той, „ изцяло ще спре Чайнатаун ”, област, която към този момент беше мощно наранена от следпандемичния спад в броя на офис чиновниците в центъра и внезапното нарастване на тежките закононарушения в региона.

От другата страна на река Анакостия, различен нежен квартал на Вашингтон е страхувайки се от вълнистите резултати на тази договорка за стадиона - която към момента се нуждае от утвърждение от Общото заседание на Вирджиния и град Александрия.

Конгрес Хайтс е един от най-бедните квартали на Вашингтон и, сходно на Чайнатаун, също пострада от настоящия скок на престъпността. Освен това разпорежда икономическите си очаквания на спортна сцена и тълпите, които притегля към игри, концерти и други с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР