ВАШИНГТОН (АП) — Те бяха предупредени, че критиките им към

...
ВАШИНГТОН (АП) — Те бяха предупредени, че критиките им към
Коментари Харесай

Как „отрядът“ отвръща на удара срещу произраелските PAC с рекордно набиране на средства

ВАШИНГТОН (АП) — Те бяха предизвестени, че рецензиите им към Израел след 7 октомври може да им костват политически. Но в месеците след началото на кървавата война сред еврейската страна и Хамас, прогресивните в Конгреса, които приканиха за преустановяване на огъня в Газа, виждат рекордно набиране на средства, до момента в който се борят да останат на поста.

Членовете на „ отряда “ – група либерали в Камарата на представителите – са определени от произраелски PAC като Комитета за публични въпроси на Американския Израел, по-известен като AIPAC. Групите са дали обещание или възнамеряват да похарчат десетки милиони долари, с цел да се опитат да ги победят на първичните избори на Демократическата партия и на общите избори тази година, трансформирайки другояче безвредните демократични региони в изборни бойни полета.

Кохортата на Блек и кафяви законодатели е изправен пред това, което те виждат като „ екзистенциална опасност “ за политическата си кариера. Това е битка, която повдига обилни въпроси за това кой може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР