ВАШИНГТОН (АП) — Служителите на имиграционните и митническите служби на

...
ВАШИНГТОН (АП) — Служителите на имиграционните и митническите служби на
Коментари Харесай

Имиграционните и митническите служби на САЩ пускат камери за тяло на агенти в пет града

ВАШИНГТОН (АП) — Служителите на имиграционните и митническите служби на Съединени американски щати в пет града ще стартират да носят камери, носени на тялото, до момента в който поддържат връзка с обществеността под нова политика, оповестена в сряда.

И.д. шеф на ICE Патрик Дж. Лехлайтнер сподели, че организацията разполага с 1600 камери, носени на тялото, които ще бъдат предоставени на сътрудници и чиновници в Балтимор, Филаделфия, Вашингтон, Бъфало и Детройт.

„ Това също е значима стъпка за по-нататъшно създаване на публично доверие и убеденост в нашите отдадени и професионални чиновници на правоприлагащите органи “, сподели Лехлайтнер.

Ходът е част от напъните, положени от президента Байдън през 2022 година да изиска от чиновниците на федералните правоприлагащи органи, които са на открито, да носят камери, с цел да покачат прозрачността и доверието в правоприлагащите органи.

ICE се състои от две правоприлагащи органи — специфични сътрудници за следствие на вътрешната сигурност които проверяват транснационална престъпност — и слу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР