ВАШИНГТОН (AP) — САЩ наложиха нови санкции на предполагаеми нарушители

...
ВАШИНГТОН (AP) — САЩ наложиха нови санкции на предполагаеми нарушители
Коментари Харесай

САЩ налагат повече санкции за таван на цените на руския петрол и издават нови правила за спазване на товародателите

ВАШИНГТОН (AP) — Съединени американски щати постановиха нови наказания на хипотетични извършители на тавана на цените на съветския нефт от $60 за барел и стегнаха разпоредбите за съблюдаване на застраховките компании и спедитори, сряда.

Фирми в Обединените арабски емирства и Хонконг бяха разпознати за стопански наказания, в това число основаната в ОАЕ Sun Ship Management D Ltd., която е съветският държавен оператор на флота Joint Stock Company Sovcomflot има. Санкционирани бяха и основаната в Хонконг Covart Energy, която е нараснала каузи си в търговията с съветски нефт след въвеждането на политиката за ограничение на цените, и основаната в Хонконг Bellatrix Energy.

Администраторите на компанията не бяха налични за коментар пред Асошиейтед прес. Санкциите, които следват други, наложени тази година на снабдители на съветски нефт с цени над тавана, блокират достъпа им до собствеността им в Съединени американски щати и не разрешават на физически лица и компании от Съединени американски щати да вършат бизнес с групите.

Коалицията за ограничение на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР