ВАШИНГТОН (АП) — САЩ и Обединеното кралство наложиха в четвъртък

...
ВАШИНГТОН (АП) — САЩ и Обединеното кралство наложиха в четвъртък
Коментари Харесай

САЩ и Обединеното кралство наложиха нови санкции на Иран в отговор на нападението на Техеран срещу Израел през уикенда

ВАШИНГТОН (АП) — Съединени американски щати и Обединеното кралство постановиха в четвъртък нов кръг от наказания на Иран, защото нараства загрижеността за невижданата офанзива на Техеран против Израел може да подхранва по-широка война в Близкия изток.

Офисът за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите се насочи към 16 души и две организации в Иран, които създават мотори, задвижващи дроновете, употребявани при офанзивата против Израел на 13 април. Освен това Обединеното кралство е ориентирано към няколко ирански военни организации, лица и организации, участващи в промишлеността на Иран за безпилотни самолети и балистични ракети.

„ Ние ще продължим да използваме нашите пълномощия за наказания, с цел да противодействаме на Иран с по-нататъшни дейности през дните и седмиците напред “, сподели министърът на финансите Джанет Йелън в изказване.

Действието идва, откакто по-рано тази седмица представители на Съединени американски щати предизвестиха, че приготвят нови наказания в отговор на интензивността на Иран в ре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР