ВАШИНГТОН (АП) — Сам Хаузър имаше върхове в кариерата си

...
ВАШИНГТОН (АП) — Сам Хаузър имаше върхове в кариерата си
Коментари Харесай

Сам Хаузър публикува най-добри резултати в кариерата си от 30 точки, 10 тройки, когато Селтикс победиха Уизардс със 130-104

ВАШИНГТОН (АП) —

Сам Хаузър имаше върхове в кариерата си от 30 точки и 10 3- точки, с цел да помогне на Бостън Селтикс да победят Вашингтон Уизардс със 130-104 в неделя вечерта.

Джейсън Тейтъм също вкара 30 точки с шест тройки, до момента в който водещите в НБА Селтикс насочиха 24 удара оттатък границата в мач, в който те в никакъв случай не изоставаха, макар че пропуснаха трима титуляри.

В първия от поредните мачове — с мач против Детройт в понеделник — Дерик Уайт (изкълчване на лявата ръка) и Джейлън Браун (навяхване на десния глезен) се причисли към Кристапс Порзингис (разтежение на дясното подколенно сухожилие) в редиците на контузените играчи на Бостън.

Тейтъм също беше под въпрос с проблем с глезена, който навлиза в сряда. Вместо това той изигра своя 31-ви следващ мач, а Хаузър направи своя 16-ти старт в кариерата, с цел да докара Бостън до 81 точки преди полувремето и преднина, която доближи 36 точки през третата четвърт.

Хаузър вкара 10 за 13 от далечна дистанц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР