ВАШИНГТОН (AP) — Републиканците в столицата на нацията ще се

...
ВАШИНГТОН (AP) — Републиканците в столицата на нацията ще се
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме на първичните избори за президент на Републиканската партия в окръг Колумбия

ВАШИНГТОН (AP) — Републиканците в столицата на нацията ще се съберат в хотел този уикенд и ще гласоподават за претендента за президент на Републиканската партия, който биха желали с цел да заемат Белия дом.

Състезанието може да е най-хубавият късмет за някогашния дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли да завоюва победа в съревнование за президентска номинация. Тя и някогашният президент Доналд Тръмп, който е печелил всички надпревари до момента, оглавяват полето от претенденти, които се състезават в първичните избори за президент на Републиканската партия в окръг Колумбия, които ще се проведат от петък до неделя.

Събитието се организира в навечерието на Супер вторник, когато 15 щата ще проведат републикански президентски надпревари на 5 март, най-вече ден от главния календар.

Във Вашингтон са заложени на карта 19-те делегати на града на Републиканската национална спогодба това лято, където номинираният от партията публично ще бъде коронясан. Хейли, някогашен губернатор на Южна Каролина, даде обещание да остане в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР