ВАШИНГТОН (AP) — Републиканците в Камарата на представителите спряха плановете

...
ВАШИНГТОН (AP) — Републиканците в Камарата на представителите спряха плановете
Коментари Харесай

Републиканците спират усилията си да задържат Хънтър Байдън в неуважение към Конгреса, казват, че разговарят с неговите адвокати

ВАШИНГТОН (AP) — Републиканците в Камарата на представителите стопираха проектите си да обвинят Хънтър Байдън в пренебрежение към Конгреса тази седмица за непокорство на призовка на Конгреса, цитирайки договаряния с юристите му, които биха могли да сложат завършек на опълчването към свидетелските му показания.

Републиканците бяха подготвени да придвижат резолюцията за пренебрежение против Хънтър Байдън до залата в границите на процедурна стъпка във вторник, само че я отложиха, „ с цел да дадат на юристите в допълнение време за реализиране на съглашение “, съгласно представител на Надзорната комисия на Камарата на представителите.

Ходът идва дни откакто юрист на сина на президента Джо Байдън изрази подготвеност да сътрудничи на настоящото следствие за импийчмънт на републиканците през идващите месеци на непокорство.

Въпреки това, юрист Абе Лоуел писа на републиканците в Камарата на представителите в петък, че съдействието на клиента му зависи от издаването на нова призовка от ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР