ВАШИНГТОН (AP) — Републиканците предприемат първата стъпка към задържането на

...
ВАШИНГТОН (AP) — Републиканците предприемат първата стъпка към задържането на
Коментари Харесай

Републиканците предприемат първата стъпка към задържането на Хънтър Байдън в неуважение към Конгреса

ВАШИНГТОН (AP) — Републиканците подхващат първата стъпка към задържането на Хънтър Байдън в пренебрежение към Конгреса, откакто той се опълчи на призовка на Конгреса, изключителна стъпка от горчиво оспорван надзорен развой, който наподобява евентуално ще докара до това Камарата на представителите на Съединени американски щати да предложи покачване на наказателни обвинявания против член на фамилията на президента Джо Байдън.

Комисиите по надзора и правосъдната комисия на Камарата ще гласоподават всяка сряда по отношение на резолюции за пренебрежение против Хънтър Байдън като Републиканците пристъпват към финалните стадии на своето следствие за импийчмънт на Джо Байдън. Разследването, почнало през септември, до момента не е съумяло да разкрие доказателства, които директно да уличат президента в непозволени дейности.

Ако комисиите одобрят резолюциите за пренебрежение, както се чака, те ще отидат за разглеждане в цялостния състав. И в случай че Камарата гласоподава да упрекна Хънтър Байдън в пренебрежение, Министерството на правосъд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР