ВАШИНГТОН (AP) — Проучване установява, че нарастващ дял от възрастните

...
ВАШИНГТОН (AP) — Проучване установява, че нарастващ дял от възрастните
Коментари Харесай

Докато Байдън се готви да направи обръщение към нацията, повече от 6 на 10 възрастни в САЩ се съмняват в неговите умствени способности

ВАШИНГТОН (AP) — Проучване открива, че възходящ дял от възрастните в Съединени американски щати се съмняват, че 81-годишният президент Джо Байдън има паметта и проницателността за работата, трансформирайки идната си тирада за положението на Съюза в нещо като прослушване в действително време за втори мандат.

Приблизително 6 от 10 споделят, че не са доста или не всички са уверени в умствените качества на Байдън да служи дейно като президент, съгласно ново изследване на Центъра за проучване на публичните въпроси на Асошиейтед прес-NORC. Това е леко нарастване по отношение на януари 2022 година, когато към половината от интервюираните показаха сходни опасения.

По същия метод, близо 6 от 10 също споделят, че им липсва доверие в умствените качества на някогашния президент Доналд Тръмп, 77-годишен републикански любимец.

За доста гласоподаватели тазгодишните избори наподобяват като конфликт за най-тежката работа в света сред двама мъже, които са надалеч над общоприетата възраст за пенсиониране. Следващият президент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР