ВАШИНГТОН (АП) — Проучване на Пентагона, публикувано в петък, което

...
ВАШИНГТОН (АП) — Проучване на Пентагона, публикувано в петък, което
Коментари Харесай

Проучване на Пентагона не открива признаци на извънземен живот в докладвани наблюдения на НЛО отпреди десетилетия

ВАШИНГТОН (АП) — Проучване на Пентагона, оповестено в петък, което изследва докладвани наблюдения на НЛО през съвсем предишния век, не открива доказателства за извънземни или извънземен разсъдък, умозаключение в сходство с минали старания на държавното управление на Съединени американски щати за оценка на точността на изказвания, които са привличали публичното внимание от десетилетия.

Проучването от Службата за разрешаване на аномалии във всички домейни на Министерството на защитата проучва следствия на държавното управление на Съединени американски щати от 1945 година насам на докладвани наблюдения на неидентифицирани аномални феномени, по-популярни като НЛО. Той не откри доказателства, че някой от тях е симптом на извънземен живот или че държавното управление на Съединени американски щати и частни компании са създали назад инженерство на извънземна технология и я крият.

„ Всички старания за следствие, на всички равнища на подредба, заключи, че множеството наблюдения са елементарни обекти и феномени и са резултат от неправилна идентификация “, се споделя в отчета,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР