ВАШИНГТОН (AP) — Прокурорите отхвърлиха в понеделник хода на Хънтър

...
ВАШИНГТОН (AP) — Прокурорите отхвърлиха в понеделник хода на Хънтър
Коментари Харесай

Прокурорите отхвърлят хода на Хънтър Байдън да призове документи на Тръмп по делото за оръжия

ВАШИНГТОН (AP) — Прокурорите отхвърлиха в понеделник хода на Хънтър Байдън да призове документи от Доналд Тръмп и някогашни чиновници на Министерството на правораздаването по делото за огнестрелни оръжия заведено против сина на президента.

Те настояват, че Хънтър Байдън няма задоволително доказателства в поддръжка на изказванията си за евентуална политическа интервенция в наказателното следствие против него и приканиха съдията да отхвърли настояванията за призовка.

„ Неговите изказвания и претенции за призовка се концентрират върху евентуално неприемливи, широкообхватни и неконкретни категории документи по отношение на дейностите и претекстовете на лица, които не са взели съответното прокурорско решение по неговия случай “, прокурор Лео Уайз написа в правосъдни документи.

Разследването на налозите на Хънтър Байдън и покупка на оръжие стартира през 2018 година, до момента в който Тръмп, републиканец, към момента беше президент. Но обвинявания не бяха повдигнати до тази година, до момента в който татко му беше президент, нещо, което Уайз назова „ неудо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР