ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън в сряда изложи погрешно

...
ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън в сряда изложи погрешно
Коментари Харесай

Байдън не говори подробности за смъртта на чичо си по време на Втората световна война, тъй като той нарича Тръмп негоден да ръководи военните

ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън в сряда изложи неправилно основни детайлности за гибелта на чичо си по време на Втората международна война, до момента в който почиташе военновременна работа и сподели, че Доналд Тръмп не е заслужен да служи като главнокомандващ.

Докато беше в Питсбърг, Байдън приказва за своя чичо, 2-ри лейтенант Амброуз Дж. Финеган младши, за да направи контрастност с отчетите че Тръмп, до момента в който е бил президент, е наричал починалите военнослужещи „ издеватели “ и „ губещи “.

Финеган, братът на майката на Байдън, „ е бил свален в Нова Гвинея “, сподели Байдън. Президентът сподели, че тялото на Финеган по този начин и не е било открито и че „ е имало доста канибали “ в региона. Байдън, който също съобщи версия на историята по-рано денем, откакто спря до мемориала в Скрантън, не беше в детайлности.

Рекордът на държавното управление на Съединени американски щати за изчезнали военнослужещи не приписва гибелта на Финеган на неприязън деяние или демонстрират, че канибалите са фактор.

„ Имаме традиция в семейство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР