ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън става познато лице около

...
ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън става познато лице около
Коментари Харесай

Байдън се завръща в Уисконсин и Мичиган, докато се стреми да укрепи „синята стена“ на Демократическата партия

ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън става познато лице към Големите езера — и с реванш против Доналд Тръмп се задава, това не е инцидентно.

Байдън потегля на двудневна разходка из Уисконсин и Мичиган, започвайки от сряда, като се стреми да сътвори подтик за акцията си за преизбиране след енергично послание за положението на Съюза предходната седмица, в което той се намеси в Тръмп като ужасяващ опасност за главните идеали на нацията за народна власт и независимост. Във вторник вечерта той завоюва втора поредна номинация от Демократическата партия, спечелвайки задоволително делегати след решителна победа в Джорджия. Президентът посети Пенсилвания, Джорджия и Ню Хемпшир преди последното си пътешестване до Средния запад.

Мичиган и Уисконсин са част от „ синята стена “, дружно с Пенсилвания, където Байдън е роден и е направил повече предизборни пътувания, в сравнение с във всеки различен щат. Тръмп обърна и трите, с цел да завоюва Белия дом през 2016 година, само че Байдън ги върна преди четири години и вероят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР