ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън ще посети Мичиган в

...
ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън ще посети Мичиган в
Коментари Харесай

Байдън ще отиде в Мичиган, за да се срещне с членовете на Обединените автомобилни работници

ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън ще посети Мичиган в четвъртък, до момента в който събира поддръжка от членовете на синдиката в основен щат на бойното поле, където е изправен пред остри рецензии от арабски и мюсюлмански водачи за метода му на войната в Газа.

Предстоящото пътешестване беше разкрито от чиновник на акцията на Байдън, който приказва при изискване за анонимност, с цел да разиска детайлности за пътешестване, което не беше публично оповестено.

Президентът демократ възнамерява да се срещне с членове на United Auto Workers, които поддържаха Байдън предходната седмица по време на събитие във Вашингтон. Преди това Байдън се причисли към синдикални членове на тяхната пикетна линия в Мичиган, когато те стачкуваха за по-добро възнаграждение от най-големите автомобилни производители в страната.

„ За мен е чест да вардя твоя тил и ти имаш моя “, сподели Байдън. Шон Фейн, президентът на профсъюза, сподели, че Доналд Тръмп, евентуалният претендент на републиканците, „ не се интересува от американския служащ....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР