ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън помиташе всички демократични състезания

...
ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън помиташе всички демократични състезания
Коментари Харесай

Кой е Джейсън Палмър? Неизвестен досега демократ побеждава Байдън в фракцията на Демократическата партия в Американска Самоа

ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън помиташе всички демократични надпревари в Супер вторник — като се изключи Американска Самоа.

Там той не съумя на незнаен до момента претендент на име Джейсън Палмър във вторник. От 91 бюлетини, подадени в събранието на територията, Палмър завоюва 51, а Байдън завоюва 40, съгласно локалната партия.

Резултатът надали ще дерайлира марша на Байдън към номинацията на неговата партия. Само шестима делегати бяха заложени на територията на Съединени американски щати, дребна сбирка от острови в южната част на Тихия океан с по-малко от 50 000 поданици.

52-годишният Палмър наподобява е водил акция на територията. В деня преди фракцията той разгласява на X, че „ Вашингтон окръг Колумбия от дълго време е просрочен за президент, който ще бъде бранител на Американска Самоа “. Неговият акаунт включва фотоси на младежи, които държат домашно направени табели за акцията.

На своя уеб страница Палмър разказва себе си като гражданин на Балтимор, който е работил за разнообразни компании и нест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР