ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън и губернаторът на Юта

...
ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън и губернаторът на Юта
Коментари Харесай

Байдън и губернаторът на Юта призовават за по-малко огорчение и повече двупартийност в политиката на нацията

ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън и губернаторът на Юта Спенсър Кокс не са съгласни по доста въпроси, само че в събота бяха обединени в апела за по-малко оскърбление в политика и повече двупартийност.

„ Политиката стана прекомерно персонална горчива “, сподели Байдън, който се занимава с политика, откогато беше определен в Сената на Съединени американски щати през 1972 година „ Просто не е както беше. “ Президентът демократ разяснява, до момента в който вдигаше тост за губернаторите на нацията и техните съпрузи на вечеря в Белия дом с черни вратовръзки в тяхна чест.

Кокс, републиканец и ръководител на Националната асоциация на губернаторите, предшества Байдън на катедра под величествен портрет на Ейбрахам Линкълн над камината в Държавната столова.

Губернаторът на Юта сподели, че асоциацията „ се връща към друго време, друга епоха, когато работихме дружно през партизански линии, когато нямаше политическа заплаха да се появим с някой от другата страна на пътеката и би трябвало да продължим това, ние би трябвало да поддържаме това, н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР