ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън и бившият президент Доналд

...
ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън и бившият президент Доналд
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме в предварителните избори за президент на Уисконсин и въпроси за гласуване

ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп ще се състезават във вторник в предварителните избори за президент на Уисконсин, съревнование, което в този момент е по-малко за спечелването на делегати и повече за преместването на главното положение през ноември. Гласоподавателите в Уисконсин също ще вземат решение за две препоръчани конституционни ремонти, които ще дефинират метода, по който се организират и заплащат изборите в щата.

Тръмп, републиканец, и Байдън, демократ, импровизирано подпечатаха номинациите на своите партии на 12 март, и макар че не се състезават непосредствено на гласуването във вторник, акциите им към този момент са напълно фокусирани върху това, което се чака да бъде още една близка борба на общите избори в щата Язовец.

Байдън посети Уисконсин през март 13, с цел да разкрие 3,3 милиарда $ инфраструктурно финансиране за повече от 40 щата, в това число план за 36 милиона $ в Милуоки. По-късно по време на пътуването той откри своя щаб на щаба н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР