ВАШИНГТОН (АП) — Преговорите са подновени с цел да доведат

...
ВАШИНГТОН (АП) — Преговорите са подновени с цел да доведат
Коментари Харесай

Възобновяване на преговорите за изпращане на израелска делегация във Вашингтон за обсъждане на операцията в Газа, твърдят източници на АП

ВАШИНГТОН (АП) — Преговорите са възобновени за да доведат висши израелски чиновници във Вашингтон, с цел да обсъдят евентуални военни интервенции в Газа, след премиера Бенямин Нетаняху анулира планувано посещаване тази седмица, тъй като беше сърдит от гласуването на резолюцията на Организация на обединените нации за преустановяване на огъня в Съединени американски щати, споделиха в сряда двама американски чиновници.

Не е финализирана дата за идването на министъра по стратегическите въпроси Рон Дермър и съветника по националната сигурност Цачи Ханегби във Вашингтон, споделиха формалните лица. Длъжностните лица не бяха упълномощени да приказват обществено за сензитивните полемики и приказваха с Асошиейтед прес при изискване за анонимност.

Израелски чиновник сподели, че Белият дом се е свързал за да насрочи нова среща. Служителят не беше акредитиран да приказва с медиите и приказва при изискване за анонимност. Кабинетът на Нетаняху сподели, че министър председателят „ не е разрешил заминаването на делегацията за Вашингтон “.

Премиерът анулира пътуването тази...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР