ВАШИНГТОН (АП) — Председателят Майк Джонсън кани президента Джо Байдън

...
ВАШИНГТОН (АП) — Председателят Майк Джонсън кани президента Джо Байдън
Коментари Харесай

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън кани Байдън да произнесе реч за състоянието на Съюза на 7 март

ВАШИНГТОН (АП) — Председателят Майк Джонсън кани президента Джо Байдън да произнесе годишната си тирада за положението на Съюза на 7 март.

В писмо, изпратено до Белия дом в събота, Джонсън, R-La., насочи формалната покана към Байдън да приказва на взаимна сесия на Конгреса. Джонсън сподели, че кани Байдън „ в този миг на огромно предизвикателство за страната ни “.

Това ще бъде първото положение на Съюза за Джонсън като представител, който обичайно седи откъм гърба и отляво на президента по време на обръщението към Конгреса. Тазгодишната тирада ще предложи опция на Байдън да изложи в детайли своята по-широка визия и политически цели, до момента в който води акция за преизбиране през ноември.

За отбелязване е, че обръщението на Байдън е планувано за след два сериозни крайни периода, с цел да се предотврати прекъсване на работата на държавното управление.

Финансирането за федералните организации, които следят стратегиите за ветерани и за превоза, жилищата, селското стопанство и енер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР