ВАШИНГТОН (АП) — Ники Хейли предизвиква Доналд Тръмп да дебатира.

...
ВАШИНГТОН (АП) — Ники Хейли предизвиква Доналд Тръмп да дебатира.
Коментари Харесай

Байдън и Тръмп ще се изправят ли един срещу друг в президентските дебати? Все още няма ангажимент

ВАШИНГТОН (АП) — Ники Хейли провокира Доналд Тръмп да дебатира. Тръмп провокира Джо Байдън за спор. И Байдън се надсмива на Тръмп, най-малко обществено.

Но има действителни въпроси по отношение на това дали някой от тях ще се изправи един против различен на сцена тази година.

Кампанията за преизбиране на Байдън неведнъж отхвърли да се ангажира да се причисли към дебатите с Тръмп, неговия евентуално противник на парламентарните избори през ноември. Междувременно Тръмп враждува с Националния комитет на републиканците и отхвърли да се причисли към първичните му диспути. През 2020 година той възрази против разпоредбите на безпартийната комисия, която е хазаин на общи изборни диспути от 1976 година насам.

Въпреки че всички разногласия могат да бъдат решени до есента, несигурността отразява по какъв начин и Байдън, и Тръмп от ден на ден избират да доближат до гласоподавателите в среди, които управляват, за сметка на непартийни изявленията или събития, при които може да се сблъскат с недружелюбни въпроси. Както 81-годишн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР