ВАШИНГТОН (AP) — На компанията, отговорна за глобалното изтегляне на

...
ВАШИНГТОН (AP) — На компанията, отговорна за глобалното изтегляне на
Коментари Харесай

Компания, която направи милиони дефектни апарати за сънна апнея, получи нареждане да ремонтира основно производството

ВАШИНГТОН (AP) — На компанията, виновна за световното евакуиране на апарати за сънна апнея, ще бъде неразрешено да възобнови производството си в уреди в Съединени американски щати, до момента в който не извърши редица условия за сигурност, според дълго чакано съглашение, оповестено във вторник от федерални чиновници.

Philips ще би трябвало да преработи своите системи за произвеждане и надзор на качеството и да наеме самостоятелни специалисти, които да ревизират измененията, според правосъдна заповед, оповестена от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати. Компанията също по този начин би трябвало да продължи да заменя, ремонтира или да възвръща суми на всички клиенти в Съединени американски щати, които са получили дефектните устройства, сподели отделът.

Действието е значима стъпка към разрешаването на едно от най-големите изтегляния на медицински произведения в историята, което се проточи съвсем три години.

Повечето от изтеглените устройства са машини за непрестанно позитивно налягане в дихателните пътища или CPAP. Те насилват въздуха през маската...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР