ВАШИНГТОН (АП) — Много преди сенатор Мич Макконъл да изненада

...
ВАШИНГТОН (АП) — Много преди сенатор Мич Макконъл да изненада
Коментари Харесай

Оттеглянето на Макконъл като лидер на Сената означава нова несигурност, тъй като Републиканската партия се съгласява с Тръмп

ВАШИНГТОН (АП) — Много преди сенатор Мич Макконъл да изненада сътрудниците си в сряда, като разгласи, че ще се отдръпна като водач на републиканците тази есен, той знаеше, че времето беше настъпило.

Твърдодесни сенатори-републиканци, подкрепящи Доналд Тръмп, желаеха да го смъкват. Тръмп елементарно се трансформира във любимец на партията за промяна на изборите с президента Джо Байдън. И откакто значително възвърне здравето си от опустошителното рухване предходната година, Макконъл се върна в играта си.

При събирането на топ помощници през януари, с цел да разкрият желанията си, преди 82-ия си рожден ден, Макконъл им сподели, че е имал единствено още един приоритет за обезпечаване: Допълнителна помощ за Украйна, до момента в който се бори с Русия.

„ Повярвайте ми, познавам политиката в моята партия в този съответен миг “, сподели Макконъл в тирада, произнесена в сряда на обяд от Сената.

С гласа му на моменти трептящ, той сподели, че това е повода да работи толкоз интензивно, с цел да види помощта за нацио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР