Вашингтон (АП) — Много гласоподаватели на първичните избори на републиканците

...
Вашингтон (АП) — Много гласоподаватели на първичните избори на републиканците
Коментари Харесай

Мнозинството от републиканците в Южна Каролина се противопоставят на продължаването на помощта за Украйна, показва AP VoteCast

Вашингтон (АП) — Много гласоподаватели на първичните избори на републиканците в Южна Каролина в събота желаят Съединени щати, които са по-малко склонни да провокират намерено Русия – знак за по какъв начин Републиканската партия от епохата на Студената война отстъпи място на етоса на някогашния президент Доналд Тръмп „ Америка преди всичко “.

На втората годишнина от съветската инвазия в Украйна и дни след гибелта на съветския отстъпник Алексей Навални, АП VoteCast открива електорат на Републиканската партия с хладки усеща към НАТО и песимизъм по отношение на цената на борбата с съветския президент Владимир Путин. Около 6 от 10 се опълчват на продължаването на помощта за Украйна в битката й против Русия.

Около половината от гласоподавателите на Южна Каролина желаят Съединените щати да поемат по-малко дейна роля в решаването на международните проблеми. Само към една трета разказват присъединяване на Америка в НАТО като „ доста положително “, като повече споделят, че е единствено „ ненапълно положително “.

Това отт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР