ВАШИНГТОН (АП) — Младите гласове в съобщенията, оставени за сенатора

...
ВАШИНГТОН (АП) — Младите гласове в съобщенията, оставени за сенатора
Коментари Харесай

Законопроектът за TikTok е изправен пред несигурна съдба в Сената, тъй като законодателството за регулиране на технологичната индустрия е в застой

ВАШИНГТОН (АП) — Младите гласове в известията, оставени за сенатора от Северна Каролина Том Тилис, се смееха, само че думите бяха злокобни.

„ Добре, слушай, в случай че забраниш TikTok, ще те намеря и ще те гръмна “, сподели един, кикотейки се и говорейки над други млади гласове на назад във времето. „ Ще те гръмна, ще те намеря и ще те нарежа на части. “ Друг заплаши да убие Тилис и по-късно да отнеме живота си.

Офисът на Тилис споделя, че е получил към 1000 позвънявания за TikTok, откогато Камарата на представителите одобри законодателство този месец, което ще забрани известното приложение, в случай че неговият основан в Китай притежател не продава своя дял. TikTok приканва своите консуматори - доста от които са млади - да се обадят на техни представители, като даже дава лесна връзка към телефонните номера. „ Правителството ще отнеме общността, която вие и милиони други американци обичате “, гласеше едно изскачащо известие от компанията, когато потребителите отвориха приложението.

Тили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР