ВАШИНГТОН (AP) — Малцина очакваха това да се случи.Преди година

...
ВАШИНГТОН (AP) — Малцина очакваха това да се случи.Преди година
Коментари Харесай

Докладът за работните места в САЩ за януари вероятно ще покаже, че стабилният ръст на наемането се е разпрострял и през 2024 г.

ВАШИНГТОН (AP) — Малцина чакаха това да се случи.

Преди година множеството икономисти предвиждаха мрачна 2023 година Съединените щати. Икономиката, предизвестиха те, наподобява сигурно ще се поколебае, евентуално ще потъне в криза, като работодателите прибавят едвам 100 000 работни места приблизително на месец, задоволително, с цел да поддържат растежа на популацията, само че не доста повече.

Рецесия не настъпи. Вместо това бяха свършени доста повече работни места – приблизително 225 000 месечно предходната година. Пазарът на труда се опълчи на предсказателите и се отърси от все по-високите лихвени проценти, които Федералният запас сътвори за битка с високата инфлация.

Икономиката в действителност обезпечи напредък на работните места с съвсем идеалното движение: задоволително бързо, с цел да поддържа приходите на семействата и сигурността на работните места, само че не толкоз бързо, че да форсира инфлационния напън. Инфлацията, която избухна през 2021 година и 2022 година, се охлади през 2023 година, което прави по-вероя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР