ВАШИНГТОН (АП) — Любителите на панди в Америка получиха така

...
ВАШИНГТОН (АП) — Любителите на панди в Америка получиха така
Коментари Харесай

Може ли изселването на гигантски панди в Америка да бъде обърнато? Коментарите на китайския президент предизвикват оптимизъм

ВАШИНГТОН (АП) — Любителите на панди в Америка получиха по този начин нужната инжекция с вяра, когато китайският президент Си Дзинпин сподели в сряда, че държавното управление му е „ готово да продължи “ да заема черно-белите икони на американски зоологически градини.

Но не беше несъмнено по кое време и къде може да дойдат пандите, макар че Си загатна, че феновете на зоопарка в Калифорния, изключително тези в Сан Диего, може да имат мотив да честват.

Ето по какъв начин стоят нещата:

Съединени американски щати. панда несгоди

Броят на гигантските панди в американските зоологически градини непрестанно понижава, защото голям брой съглашения за продан са изтекли и не са възобновени. Зоопаркът в Сан Диего изпрати пандите си вкъщи през 2019 година, а последната мечка в зоопарка в Мемфис, Тенеси, се прибра по-рано тази година. Националният зоопарк на Вашингтон изпрати трите си панди - Мей Сянг, Тиен Тиан и тяхното малко Сяо Чи Джи - в Китай преди една седмица.

В момента единствените панди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР