ВАШИНГТОН (АП) — Лидерите на Конгреса излязоха в неделя с

...
ВАШИНГТОН (АП) — Лидерите на Конгреса излязоха в неделя с
Коментари Харесай

Лидерите на Конгреса излизат с 6 законопроекта за разходи, за да избегнат частично затваряне

ВАШИНГТОН (АП) — Лидерите на Конгреса излязоха в неделя с пакет от шест законопроекта, определящи равнищата на разноските за цялата година за някои федерални организации, стъпка напред в от дълго време просрочен развой на финансиране, налегнат от остри политически разделения сред двете партии, както и от вътрешни битки сред републиканците в Камарата.

Публикуването на текста на законодателството през уикенда беше предопределено да отговори на правилото на Камарата да се даде на депутатите най-малко 72 часа да проучат законопроекта преди гласоподаване. И това е обещаващ знак, че законодателите ще избегнат отчасти затваряне, което ще стартира в 00:01 ч. в събота за тези организации, обхванати от законопроекта, като въпросите на ветераните, селското стопанство, превоза, правораздаването и други.

Лидерите на Конгреса се надяват да завършат гласуването на пакета тази седмица и да продължат договарянията по останалите шест законопроекта за годишните разноски, с цел да ги одобряват преди крайния период 22 март.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР