ВАШИНГТОН (АП) — Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл

...
ВАШИНГТОН (АП) — Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл
Коментари Харесай

Макконъл се опитва да увери колегите си за здравето си, обещава да изкара мандата си като лидер на Републиканската партия в Сената

ВАШИНГТОН (АП) — Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл още веднъж съобщи в сряда, че възнамерява да приключи мандата си като водач, макар че замръзва на две конференции през лятото, отхвърляйки въпросите за здравето си, до момента в който се опитваше да увери сътрудниците си, че към момента е на работа.

На седмичен обяд при закрити врата с сътрудници сенатори от Републиканската партия в сряда Макконъл уточни към изказването, оповестено ден по-рано от лекуващия доктор Брайън П. Монахан по отношение на здравето му. Той сподели, че е подготвен да продължи напред с натоварения есенен дневен ред на Сената.

Изявлението на Монахан, публикувано от офиса на Макконъл, гласи, че няма доказателства, че 81-годишният Макконъл е получил инсулт или е страдал от гърчове, откакто заледен и изглеждал некадърен да приказва в продължение на 20-30 секунди на две разнообразни конференции. Епизодите пристигнаха, откакто водачът на Републиканската партия падна и получи разтърсване по-рано тази година.

„ Ще завърша ма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР