ВАШИНГТОН (AP) — Крис Пол се завърна за Голдън Стейт

...
ВАШИНГТОН (AP) — Крис Пол се завърна за Голдън Стейт
Коментари Харесай

Крис Пол от Уориърс се завръща срещу Уизардс, след като пропусна 21 мача със счупена ръка

ВАШИНГТОН (AP) — Крис Пол се завърна за Голдън Стейт Уориърс във вторник вечерта против Вашингтон Уизардс, откакто пропусна 21 мача със счупена лява ръка това наложи интервенция.

Треньорът Стив Кер сподели, че няма ограничаване на минутите за 38-годишния пойнтгард. Кер сподели, че чака Пол да възобнови предходната си роля като началник на второто звено на Уориърс.

„ Ако погледнете първите няколко месеца от сезона, Крис беше във всичките ни най-хубави сформира и един от най-ефективните ни играчи “, сподели Кер.

Воините обаче играят най-хубавия си баскетбол за сезона без Пол, като завоюваха 10 от последните си 13 мача. Те се бориха по-рано през сезона, когато Дреймънд Грийн беше отхвърлен за удар в лицето на Юсуф Нуркич от Финикс, възбрана, която в последна сметка продължи 12 мача. Пол беше ранен на 5 януари, а Грийн се върна на 15 януари.

„ Мисля, че това е в действителност добра обстановка за нас, в която намерихме известна последователност с нашата начална група “, сподели Кер. „ Крис закот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР